Consilatio Care

Sarcina noastră este aceea de a oferi asistenţă în beneficiul celor care practică profesii în domeniul îngrijirii persoanelor, în special în sectorul activităţii de îngrijire în regim de 24 de ore din 24, la activitatea derulată în Austria şi de a facilita acestora cele mai bune condiţii cadru pentru activitatea lor dificilă.

Consilatio Care intermediază, în cooperare cu o societate din cadrul Asociaţiei Samaritenilor din Austria, personal de îngrijire calificat şi de încredere, care îşi desfăşoară activitatea în mod independent, originar din Slovacia, Ungaria, România, Polonia, Cehia şi Bulgaria pentru Austria.

Acordarea de asistenţă în beneficiul persoanelor la domiciliul acestora implică deţinerea de competenţe medicale, psihologice şi sociale. În cele ce urmează vă prezentăm condiţiile generale şi cele specifice pentru o cooperare cu noi.

Frecvent, micile detalii din activitatea cotidiană se realizează cu dificultate şi constituie argumentele pentru decizia de rămânere a persoanei la propriul domiciliu. Măsurile de îngrijire 24 de ore din 24 oferă asistenţă în gospodărie şi la gestionarea problemelor existenţiale curente, dar şi sprijin la valorificarea pasiunilor.

Kooperationspartner